Goedendag

Mijn naam is Ron Scheffer

Even voorstellen

Mijn naam is Ron Scheffer, ik heb vanaf 1988 mijn kennis opgedaan in de hoofdstad binnen de gebouwbeveiliging voor zowel de nachtelijke surveillance activiteiten als ook de bouwkundige en elektronische beveiligingstoepassingen. Ik wil u daarom graag vertellen dat ik weet hoe een deur op slot moet en wanneer deze ook weer open mag. Ik wil u ook graag vertellen dat juist dit onderwerp mij heeft gebracht tot een uitgebreide en vroegtijdige advisering bij het ontwikkelen van gebouwen. Voorbereiding van de juiste marktuitvraag voor toegangsverlening als onafhankelijke expertise voor verzamelgebouwen zorgt voor duidelijkheid bij de aannemers en tevredenheid bij de gebruikers. Met mijn adviesbureau Citysafe sta ik ter zijde van de opdrachtgever, de gebruikers, de architect, ontwikkelaars en de bouwdirectie om het ingewikkelde hoofdstuk van hang- en sluitwerk i.c.m. toegangsverlening afgestemd op de beveiliging te kunnen adviseren voor de eerste marktuitvraag en te begeleiden tijdens de bouwfase. Het doel is een functionele en toekomstbestendige gebruikerswens voor gebruik van al het hang- en sluitwerk.   

Why Work With Me?

Proin eget tortor risus. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula

Vraag of opmerking?

15 + 13 =

Contact

Telefoon

020 616 16 85

Email

info@citysafe.nl

Adres

Citysafe

Postbus 58005

1040 BA  Amsterdam

Call Now ButtonBel Ron Scheffer